100 γρμ. ελαιόλαδο
130 γρμ. ζάχαρη
150 γρμ. λευκό κρασί αρετσίνωτο
1 κουτ. του γλυκού σόδα
10 γρμ. μπέηκιν
λίγη κανέλα
λίγο γαρύφαλλο
αλεύρι μαλακόΕκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τελευταίο το αλεύρι από το οποίο βάζουμε τόσο ώστε να γίνει μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
Λαδώνουμε ένα ταψί και πλάθουμε τα κουλούρια. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210ο για περίπου 30’.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου